• 15 Mai, 2015
15-24 Mai, Romanian Design Week 2015 la București

Please try entering https://graph.facebook.com/641018755992542/photos?fields=source,link,name,images,album&limit=20 into your URL bar and seeing if the page loads.

Romanian Design Week este cel mai important eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România.

În 2015, principalul eveniment Romanian Design Week va avea loc în perioada 15-24 mai la București și va cuprinde o serie de expoziţii de design vestimentar, design de interior și arhitectură, design de produs, design grafic și ilustrație, expoziția centrală fiind la Hanul Gabroveni (Strada Lipscani 84-90)

Evenimentul pune pe hartă numeroase spații colaterale, cafenele, boutique store-uri, restaurante, galerii – toate având ca numitor comun preocuparea pentru design. Pe parcursul celor 10 zile se vor desfășura proiecte, expoziții sau workshop-uri în peste 60 de spații din București.

Manifestările cele mai importante desfășurate în perioada 15-24 mai în București vor fi:

  • Expoziția centrală organizată la Hanul Gabroveni, în cadrul căreia se vor organiza conferințe, expoziții alternative și discuții cu designerii expozanți în evenimentul Meet the Designers
  • Expoziții tematice ale unor țări invitate în program prin schimburi culturale: Austria, Cehia, Suedia, Danemarca și Finlanda

Site-ul The Institute ne informează că țara invitată în acest an va fi Olanda care va pune la dispoziția vizitatorilor o serie de evenimente interactive și workshop-uri.

Aplicație pentru mobil

Pentru a fi la curent cu cele peste 60 de evenimente desfășurate simultan la Romanian Design Week, organizatorii îți pun la dispoziție aplicația RDW 2015. Aplicația oferă informații despre data, ora și locația evenimentelor, acestea fiind categorizate pe tipurile de design iar pentru o mai bună organizare permite adăugarea evenimentelor la favorite.

rdwapp

Aplicația este disponibilă pentru platformele Android și iOS.

descarca240px descarcaa

RDW promovează designul românesc în comunitățile europene și la design week-uri internaționale, precum cele din Stockholm și Viena. Expozițiile capsulă powered by RDW sunt platforme itinerante de promovare a designerilor români în țară și în străinătate.

Mai jos vă prezentăm câteva imagini de anul trecut de la RDW 2014:

Facebook API came back with a faulty result. You may be accessing an album you do not have permissions to access.