Design grafic industrial

Pentru a crea un design cu adevărat bun, trebuie să ai multă pasiune, să înțelegi fiecare funcționalitate, să mesteci ideea încet-încet, fără să te grăbești să înghiți. Mulți oameni se grăbesc – Steve Jobs

Designul industrial este o formă specială a designului și a proiectării din industrie, care este considerată a fi o formă de artă aplicată în structura căreia se regăsesc funcții estetice, de utilizare și de îmbunătățire a produselor industriale pentru a fi mai ușor de folosit și de produs. Designul grafic industrial este serviciul profesional al creerii și dezvoltării conceptelor și specificațiilor care optimizează valoarea și aspectul materialelor tiparite pentru beneficiul utilizatorilor.

Produse care ncesită design grafic

  • Afișe, flyere, materiale promoționale
  • Pliante, broșuri, cataloage, meniuri
  • Roll-up, autocolant, banner, Mesh
  • Diplome, etichete, pretipărite
  • pagini web, felicitări electronice, etc.

Câteva exemple

trifold8     poster10     brocure-inside2     mapa2

De ce am nevoie de acest serviciu?

 
Fie ai deja o grafică și dorești să o îmbunătățești, fie dorești un concept grafic nou, împreună găsim cea mai optimă soluție pentru nevoile tale. O echipă specializată în domeniul designului grafic îți poate crea un concept grafic unic, profesional, care să-ți satisfacă nevoile, îți poate oferi consultanță în privința proiectului și nu în ultimul rând îți va oferi și o imagine de ansamblu asupra bugetului necesar.

Solicită o ofertă de preț