Tipar digital de interior

Reproducerea imaginilor digitale pe o suprafață fizică la cea mai bună calitate

Tiparul digital de interior este realizat cu o tehnologie inkjet pe dimensiuni mari pentru lucrări destinate pentru interior. Principala lui caracteristică este calitatea excepțională. Lucrările realizate pentru interior sunt vizualizate de la o distanță relativ mică, prin urmare calitatea tiparului trebuie să fie impecabilă pentru a putea reproduce detaliile și textul foarte mic.
O altă caracteristică deosebit de importantă este culoarea. Pentru a obține culori cât mai vii, cât mai reale, dispunem de tehnologie de tipar pe bază de cerneală UV și Latex precum și tehnologie laser.

Produse tipărite digital pentru uz interior

  • Afișe de dimensiuni mari
  • Imagini pentru decorație (Wall-art)
  • Roll-up sau autocolant
  • Mesh, steag sau canvas
  • Tipărituri de dimensiuni normale (A4,A3+)

Câteva exemple

               IMG_20150326_112757

De ce am nevoie de acest serviciu?

 
În funcţie de tipul de material, de volumul proiectului, de timpul de realizare sau în funcţie de utilizare, fiecare material trimis către tipar are caracteristici diferite. Tiparul digital de interior se caracterizează printr-o suprafață mare de tipărire pe o gamă largă de materiale la cel mai bun raport preț/calitate. De cele mai multe ori, atunci când este vorba de materiale comerciale, acestea sunt realizate prin tiparul digital deoarece presupun şi o grafică bazată pe un efect vizual puternic şi trebuie să ajungă cât mai repede în faţa publicului ţintă pentru a deveni eficiente. Astfel tiparul digital devine o metodă mai rapidă, dar şi mai flexibilă deoarece permite modificarea facilă a sursei înainte de tipărirea fiecărui exemplar inclus în proiect.

Solicită o ofertă de preț